RIADITEĽKA CENTRA; KOUČ (ICF); LEKTOR A MENTOR

Na začiatku bola len obyčajná ponuka absolvovať koučovací rozhovor. Netušila som vtedy, čo bude tento hlboký zážitok znamenať pre moju ďalšiu osobnú či profesijnú životnú cestu.

Mesto: Bratislava, Trnávka (sídlo Family Garden)

Kontakt:

Tel: +421 903 821 321

Email: baginovarkk@gmail.com

Súčasný svet a človek dneška v ňom žijúci už má takmer všetko – no predsa mu niečo dôležité chýba. Najviac zo všetkého potrebuje pokoj a mier, namiesto vojen, konfliktov, hádok a sporov. Preto sa venujem konflikt manažmentu (zvládaniu konfliktov), som mediátor a kresťanský kouč. Moja cesta viedla od mediácie ku kresťanskému koučingu.

Mesto: Nitra, Nitriansky región

Kontakt:

Tel: +421 948 116 311

Email: krestanskykouc.nr@gmail.com

Po 9 rokoch v školskom manažmente pracujem ako kouč. Spolupracujem s Teach for Slovakia, LEAF a neziskovými organizáciami v Košiciach, ktorých mottom je rast a premena seba aj spoločnosti k dobru a kráse.

Mesto: Košice

Kontakt:

Tel: +421 915 511 569

Email: decova.maria@gmail.com

Rovnako ako Emerson, aj ja verím, že v hĺbke nášho srdca, tam kde sídli Svetlo, leží aj naše pravé ja. Z tohto pohľadu vnímam cestu za nájdením seba ako cestu k svätosti.

Koučingu sa aktívne venujem a vzdelávam sa v ňom od roku 2017 ako kresťanský kouč a od r. 2019 ako medzinárodne certifikovaný International Coach Federation (ACC) kouč.

Mesto: Trenčiansky kraj, Trenčín a Nemšová

Kontakt:

Tel: +421 915 822 861

Email: eva.kralova.coaching@gmail.com

KOUČ (ICF); LEKTOR A MENTOR

Koučovací rozhovor je pre mňa v prvom rade o stretnutí s človekom. S človekom, u ktorého oceňujem odvahu hľadať riešenie pre svoju situáciu a ktorého prijímam bez posudzovania, či rozdeľovania.

Mesto: Bratislava

Kontakt:

Tel: +421 907 316 493

Email: miriam.nemcova@gmail.com

KOUČ A LEKTOR

Dlhodobo sa venujem duchovnému a pastoračnému sprevádzaniu mladých ľudí, som 26 rokov saleziánka. Uvítala som možnosť absolvovať koučingový kurz, vďaka čomu sa okruh mojej činnosti oBOHatil a rozšíril o premieňajúce rozhovory aj s dospelými ľuďmi. V istej fáze som sa začala venovať aj manželským párom, čo považujem za veľmi dôležité aj preto, že vo farnosti pracujim v tíme, ktorý sa zameriava na prípravu snúbencov.

Mesto: Šamorín, kraj Trnavský

Kontakt:

Tel: +421 911 964 752

Email: efkarushi@gmail.com

Veseleho darcu miluje Pan.
Pridajte sa aj vy k veselým darcom a podporte nás sumou 5-10 eur mesačne!